Ontvang je nog geen papieren LabVision?

Papieren Labvision

COLOFON

LabVision fungeert als kennisplatform voor laboratoria. De partners in LabVision voorzien hiertoe laboratoria van informatie en uiteindelijk oplossingen die het lab innovatiever en efficiënter maken.

Voorzitters:
Nicole Schenk,
Michiel Godschalk

Abonnement wijzigen 
of opzeggen?
Mail naar:
lezersservice@labvision.nl

Adverteren in LabVision?
Mail naar: marketing@labvision.nl

Vragen over privacy?
Ga naar: www.labvision.nl/privacy.html

Hoofdredacteur:
Richard Bezemer,
Bezemer Communicatie

Website: 
A-merkwaardig, Breda

Vormgeving 
print en online:
Bureau OMA, Doetinchem

Druk: Drukkerij Roelofs,
Enschede 

©LabVision 2021

Blijf op de hoogte
Schrijf je in om geen enkele digitale LabVision te missen

Voorwoord

Altijd spannend als je een nieuw product in de markt zet. Zo ook bij de eerste digitale LabVision, die een maand voor deze digitale uitgave is uitgebracht. Uit de statistieken blijkt dat die eerste uitgave goed is gelezen en ook veel mensen hebben vanuit de LabVision e-mail nieuwsbrief, waarvoor zij zich hadden opgegeven, doorgeklikt naar de digitale editie.

We zagen ook dat veel lezers op een andere manier bij de digitale uitgave terecht zijn gekomen. Veelal via nieuwsbrieven en acties van een van de twaalf bedrijven achter LabVision. Maar ook via enthousiaste geïnterviewden die op LinkedIn, twitter of instagram een berichtje over ‘hun’ artikel hadden geplaatst.

Die toevallige passanten willen we ook graag binnenboord halen. Dus als je ‘toevallig’ even langs bent gekomen, en het bevalt je wel, aarzel dan niet om je op te geven voor het ontvangen van de e-mail nieuwsbrief. Zo mis je nooit een digitale LabVision!


Richard Bezemer
Hoofdredacteur LabVision

Zorg dat je geen digitale LabVision mist!

Volledig scherm