Ontvang je nog geen papieren LabVision?

Papieren Labvision

COLOFON

LabVision fungeert als kennisplatform voor laboratoria. De partners in LabVision voorzien hiertoe laboratoria van informatie en uiteindelijk oplossingen die het lab innovatiever en efficiënter maken.

Voorzitters:
Nicole Schenk,
Michiel Godschalk

Abonnement wijzigen 
of opzeggen?
Mail naar:
lezersservice@labvision.nl

Adverteren in LabVision?
Mail naar: marketing@labvision.nl

Vragen over privacy?
Ga naar: www.labvision.nl/privacy.html

Hoofdredacteur:
Richard Bezemer,
Bezemer Communicatie

Website: 
A-merkwaardig, Breda

Vormgeving 
Bureau OMA, Doetinchem

©LabVision 2023

Blijf op de hoogte
Ben je nog niet ingeschreven voor de digitale LabVision?

Voorwoord

Scannend door de artikelen in deze digitale editie viel mij het woord Begeisterung in, dat ik voor het eerst hoorde in mijn verre jeugd bij het (nog in zwart/wit!) kijken naar het Bundesliga voetbal op de ARD, een tv-zender die wij na een verhuizing naar Zuid-Oost Nederland voor het eerst konden ontvangen Het enthousiasme, dat door de oprechtheid ook een zekere charme heeft, trof ik aan bij menig geïnterviewde in deze uitgave.

Zo is daar Machiel Verdoorn, senior QA-specialist bij Ashland, die al meer dan 43 jaar werkt op het lab. Met werken begonnen toen het z/w-tijdperk tegen zijn einde aan liep, weet hij met veel fleur te vertellen over zowel het lab als wat er in de fabriek gebeurt.

De passie druipt er ook af bij youngsters Frank Verhoeven en Laura Smulders, die hun enthousiasme over de enorme potentie van de spray nozzle unit illustreerden met demo’s van vernevelaars en ingenieuze testmodellen.

Inspirerend was ook het verhaal van Frank Hamhuis over het managen van een labfaciliteit voor de productie van vitamine D analogen, met als uitdaging het op peil houden van de labexpertise. Met een flinke dosis passie slaagt hij daar prima in.Richard Bezemer
Hoofdredacteur LabVision

Begeisterung

Volledig scherm