Blijf op de hoogte
Schrijf je in om geen enkele digitale LabVision te missen

Voorwoord

LabVision gaat met zijn tijd mee en luistert daarbij ook goed naar de wensen van de lezers. Die geven, bijvoorbeeld vanuit milieu-overwegingen, steeds vaker aan niet per se een papieren uitgave te hoeven ontvangen, maar het blad ook of liever digitaal te willen lezen.

Je kon hiervoor al terecht op onze website, maar het downladen van een PDF of het scrollen van een html-pagina geeft toch net niet die fijne leeservaring die je gewend bent bij een blad dat fysiek voor je ligt.

Nieuwe ontwikkelingen in het medialandschap maken het sinds enige tijd mogelijk om een digitale uitgave te maken die ‘best of both worlds’ in zich heeft. Je kunt er doorheen bladeren alsof het een blad is dat voor je op de koffietafel ligt, wat lezen en weer verder bladeren. De digitale vorm geeft echter veel extra mogelijkheden die je met een papieren uitgave niet direct voorhanden hebt. Denk daarbij aan leuke, verhelderende filmpjes bij de artikelen. Of links naar andere (wetenschappelijke) publicaties. Ben je geïnteresseerd in een bepaald nieuw product (bij ons heten die aanraders) dan heb je direct links naar whitepapers, databladen, filmpjes en wat er verder aan extra informatie te vinden is tot je beschikking.

De navigatie door deze digitale uitgave is misschien even wennen. Onderaan zie je het hoofdmenu, waar je naar de verschillende pagina’s kunt bladeren. Als je daar met je cursor op gaat staan krijg je ook direct een glimp van die pagina’s. En verder kan je op een pagina natuurlijk op zo’n beetje alles klikken wat er enigszins klikbaar uitziet: links, plaatjes, logo’s. Ontdek het maar.

Veel plezier met deze ontdekkingsreis. Wij zijn uiteraard nieuwsgierig naar je ervaringen. Vul de poll in of stuur mij een mail (drie keer raden waar je hiervoor moet klikken…).

Richard Bezemer
Hoofdredacteur LabVision

Welkom bij de eerste digitale LabVision!

Volledig scherm